• Strada Sergent Ilie Petre, Nr. 8A, Bl. 1, Ap. 11, Parter, Chiajna, Ilfov
  • 0762 11 81 38

Cabinetul de Pediatrie Generala „Aurora Pediatric” va ofera cele mai bune si mai personalizate servicii de pediatrie, medicul principal al cabinetului dorind sa va asigure de intreaga sa daruire pentru profesia de medic, consultand cu drag copiii la cabinetul medical sau la domiciliul dvs, raspunzandu-va la telefoane, mailuri si mesaje online cat mai rapid, si asigurandu-va astfel de o ingrijire si de o crestere cat mai optima a copiilor dumneavoastra !

Site-ul https://www.aurorapediatric.com se adreseaza familiilor cu copii de toate varstele, care se afla in cautare de informatie de specialitate de pediatrie de calitate si de incredere.
Initial am facut un blog, in 2009, http://www.pediatru.wordpress.com, pe care mai lucrez inca, desi mai rar decat inainte, si pe care l-am intretinut si l-am reinnoit, desi nu am fost tot timpul in tara in aceasta perioada.
Pe parcurs mi-am dat seama ca in Romania sunt multe mamici care cauta informatie pe internet, pentru a-si ingriji copiii, si care nu se multumesc numai cu informatiile pe care le obtin de la simpla vizita la un medic.Acestea insa, de multe ori, ajung sa caute pe site-uri unde informatia medicala nu este foarte fiabila, si unde obtin informatii contradictorii, care mai mult le pun in dificultate si, eventual, le fac sa puna la indoiala informatiile pe care deja le-au dobandit de la medicul lor.
Acesta este scopul acestui site, sa va ofere informatie medicala verificata si garantata. In toate articolele medicale pe care le veti vedea afisate pe site veti putea regasi sursele originale, numele cercetatorilor si studiile medicale care au dovedit utilitatea, sau acolo unde este cazul inutilitatea, unor medicamente, a unor investigatii.
Veti regasi pe site un capitol special pentru site-uri verificate de mine, unde veti regasi informatie pura de specialitate de pediatrie.
Incerc sa fac o pediatrie moderna, in care anumite cutume, anumite idei preconcepute sa nu-si mai aiba locul, incerc sa explic mai mult si mai bine acolo unde pediatrul dvs nu a avut timpul sau disponibilitatea sa o faca, si in special acolo unde accesul la pediatru sau la medic este foarte dificil.

Precizez ca informatia oferita pe site nu poate inlocui o consultatie medicala la cabinetul medicului, ea vine in completare cu examenul medical, de aceea de fiecare data cand aveti nelamuriri legate de starea de sanatate a dvs sau a copilului dvs, e bine sa consultati medicul.

Dupa cum stiti unii dintre voi, devotamentul meu pentru ingrijirea copiilor este, a fost si va fi principalul motor al activitatii mele profesionale.

Cu drag,

Dr Genoveva HIASTRU