• Strada Sergent Ilie Petre, Nr. 8A, Bl. 1, Ap. 11, Parter, Chiajna, Ilfov
  • 0762 11 81 38

Eu sunt medicul pediatru al cabinetului „Aurora Pediatric Office”, am studiat la Facultatea de Medicina Generala Iasi, unde am obtinut diploma de absolvire in 2001, iar rezidentiatul de pediatrie l-am terminat tot la Iasi, in 2008.

Au urmat ani de practica in sistemul de sanatate de stat din Romania, dar si in sistemul de sanatate privat, iar experienta clinica mi-am imbogatit-o prin participari la cursuri de formare si de educatie medicala continua, nationale si internationale.

Din 2012 am cunoscut si sistemul medical francez unde am avut ocazia sa invat sa folosesc noi protocoale si atitudini terapeutice in pediatrie, sa invat ca medicina e o arta care poate sa mai dea cateodata si rateuri, mai ales daca noi, cei care o practicam, nu invatam cotinuu, nu incercam tot timpul sa ne punem in locul pacientilor nostri si, mai ales, nu intelegem ca relatia medic-pacient e cea mai importanta.

Pacientii mei din Romania si din afara Romaniei sunt copii de toate varstele si din toate categoriile sociale, iar relatia mea cu ei si cu familiile lor este o relatie speciala, in primul rand pentru ca parintii mi-au acordat increderea ingrijirii copiilor lor iar in al doilea rand, pentru ca mereu incerc sa le merit aceasta incredere. Consider ca increderea in relatia medic-pacient este unul din cele mai importante aspecte, poate cel mai benefic, atat pentru medic cat si pentru pacient.

Site-ul meu https://www.aurorapediatric.com este un site cu adresabilitate internationala, redactat in limbile romana, franceza si engleza, care poate fi util tuturor celor care ingrijesc, formeaza si educa copii. Acestia pot regasi in site raspunsuri la multe din intrebarile lor, si respectiv, imi pot adresa intrebari din domeniul pediatriei prin intermediul platformei” Adreseaza o intrebare medicului pediatru” https://aurorapediatric.com/ask-the-doctor/  cu raspuns garantat in maxim 48 de ore.

Activitatea mea medicala, consultatiile de pediatrie si toata dragostea mea pentru copii le veti regasi din nou in cadrul Cabinetului Aurora Pediatric Office.”

Cu drag,

dr Genoveva Hiastru

Data ultimei actualizari a informatiilor de pe site 24.03.2016