• Strada Sergent Ilie Petre, Nr. 8A, Bl. 1, Ap. 11, Parter, Chiajna, Ilfov
  • 0762 11 81 38

Consiliere pediatrica online,  telefonica sau prin Skype

poza-cu-medic-onlineConsilierea si consultatia pediatrica online se desfasora prin telefon la numarul 0762118138 sau prin intermediul internetului, fie prin chat fie prin videochat, ambele prin skype (ID– ul meu de Skype: gina.hiastru, iar o sedinta dureaza 30 minute si costa 10 Euro.

Cel mai bine este sa ma sunati la 0762118138 sau sa imi trimiteti cu minim 24-48 de ore inainte de consultatia dorita, un e-mail sau un mesaj prin formularul de contact/individual de pe site pe care-l gasiti aici https://aurorapediatric.com/contact/  , in care sa-mi explicati pe scurt situatia ce va determina sa ma contactati, legata de problemele de sanatate ale micutilor pe care ii ingrijiti.

Este foarte important sa-mi precizati in mesajul dvs o adresa e-mail si un numar de telefon la care sa va pot contacta, in cazul in care am intrebari. Va voi raspunde personal printr-un e-mail sau printr-un telefon, cu toate detaliile legate de programare si de consilierea pediatrica online pe care v-o pot oferi.

In cazul in care stabilim, de comun acord, o programare pentru o sedinta de consiliere pediatrica online, plata se face în avans în contul bancar nr.RO98UGBI0000172005027RON, deschis la Garanti Bank, Agentia Pipera.

Programările pentru consiliere online se anulează de către client cu minimum 12 ore înainte, telefonic sau prin email.

Sedinţele online programate şi neonorate prin prezenţa clientului sau care sunt anulate in ultimele 12 ore inaintea consultatiei, se achită de către acesta, conform onorariului convenit, în contul bancar menţionat mai sus sau în numerar, la urmatoarea programare.

        

     Avantajele consilierii si consultatiilor pediatrice online

     

 1.Discutie deschisa cu un medic specialist pediatru deschis spre comunicare cu parintii copiilor si cu experienta bogata in pediatria generala.

 2.Aveti libertatea si dreptul de a pune orice intrebari de specialitate de pediatrie medicului, si de a cere cat mai multe variante de tratament, potrivite pentru copilul pe care-l ingrijiti.

 3.La intalnirea cu medicul beneficiezi de o atmosfera destinsa, si nu ai tracul pe care-l poti trai la o intalnire tipica fata in fata cu un medic, intr-un cabinet medical.

 4.In cadrul sesiunii online putem discuta, stand comod in fata calculatorului,( si evitand  scoaterea copilului din casa, mai ales cand starea lui de sanatate este buna iar afara nu e tocmai o temperatura potrivita(!) pentru vizita la cabinetul medicului,) despre problemele specifice ale copiilor, crestere si dezvoltare, alimentatie, boli acute (respiratorii de sezon, gripa, rinofaringite, atat de frecvente la varsta la care copiii vin in contact cu microbii de la cresa sau de la gradinita, bronsite, etc, boli cardiace, digestive, ca de exemplu despre enterocolitele copiior mici si despre riscul de deshidratare pe care acestea il antreneaza, etc), despre vaccinari, etc.

 5.Evitarea contactului cu copiii raciti din sala de asteptare cabinetului medical, in special cand aveti nevoie de sfaturi sau de consiliere alimentara si nutritionala pentru bebelusi si copii in perfecta stare de sanatate.

 6.Consilierea pediatrica online îţi oferă garanţia confidenţialităţii  si respectului din partea medicului , fiindcă nici o informaţie nu va fi făcută publică. Medicul va tine un dosar confidential cu toate datele tale si ale copilasului tau (in acest sens, inainte de incepe  prima sedinta de consiliere pediatrica  propriu-zisa vei avea de completat si de trimis inapoi, fie  scanat prin e-mail, fie prin posta, un mini-chestionar cu antecedentele copilului respectiv).Acest document va ramane atasat in dosarul medical al copilului si va fi pastrat de medic, in cea mai mare confidentialitate.

7.Consilierea pediatrica online poate fi utila, in situatii de non-urgenta medicala, mamicilor cu copii care locuiesc in zone unde accesibilitatea la medic este redusa, in zone indepartate, sau pentru persoane care locuiesc in tari unde nu sunt obisnuiti cu limba personalului medical autohton

         Răspunderea pentru veridicitatea datelor şi informaţiilor pe care mi le furnizezi îţi aparţine în întregime.

            Consilierea si consultatia  pediatrica on line nu inlocuieste o consultatie la cabinet, de aceea ramane ca un serviciu medical utilizabil in situatii medicale non-urgente.

În eventualitatea unei  urgenţe pediatrice (ca de exemplu stare grava a copilului, sufocare, coma, pierdere a cunostintei copilului, etc), ai responsabilitatea să te adresezi serviciilor de urgenta din spitale, sau sa suni la 112  Numarul Unic European  in caz de Urgenta, dacă vă aflati pe teritoriul Uniunii Europene, sau numărul national unic al tării in care vă aflati, respectiv 911 dacă rezidati in Statele Unite.